Scapă de chelie cu ajutorul hirudoterapiei

Publicat pe: februarie 28, 2019

Scapă de chelie cu ajutorul hirudoterapiei 1

Tratament cu lipitori, aceasta este invenția cu ajutorul careia medicii unei universități din Nordul Indiei speră să rezolve una dintre cele mai spinoase probleme ale barbatilor, chelia.

Lipitorile ajută în această afectiune prin creșterea circulației sanguine, care duce la îmbunătățirea și furnizarea de nutrienți ce sprijină dezvoltarea de foliculi de păr puternic, ajutând astfel la creșterea acestuia.

Acestă soluție de a trata chelia nu este nouă în India. Acolo se practică de sute de ani terapia cu lipitori, metodă prin care se regenerează structura firului de par și se tratează micoza pielii capului.

"Caderea parului are loc din cauza unor micoze sau a mătreții. Noi o tratam prin terapie cu lipitori. Intai radem tot părul de pe capul pacientului, determinăm zona unde calviția esta mai rară și o tratăm cu lipitori", a declarat unul dintre doctorii indieni.

La centru de tratament din Banaras (India) sunt tratați împotriva cheliei zeci de pacienți zilnic. Pacienților li se recomandă tratamentul cu lipitori medicinale timp de 2 ani, cate 2-3 ședințe/luna.

Cauze ale căderii părului:

Căderea masivă a parului în anumite zone dar și afecțiunile scalpului cum ar fi alopecia, mătreața, infecțiile pot fi tratate cu ajutorul lipitorilor.

Căderea bruscă a părului doar în anumite zone, atât la femeie cât și la bărbat, formează chelia, un semn al înaintării în vârstă sau a funcționării improprii a organismului.

La bărbați apare de regulă în partea din față a scalpului și este ereditară. La femei însă firul de par se subțiază și cade doar în zone restrânse, în creștet.
Firele de par sunt formate din cuticule, keratină, învelișuri exterioare dispuse în cinci sau șase straturi și melamină, care îi determină culoarea.
Căderea părului este normală, dar atunci când se produce brusc și în cantități mari, sănătatea lui este grav afectată, iar tratamentele devin necesare.

Principala cauză a apariției cheliei, uneori la o varsta fragedă, este alimentația necorespunzatoare.

Alte cauze ale apariției cheliei sunt îmbătrânirea, schimbările hormonale, factorii genetici, circulația deficitară a sângelui de la nivelul scalpului, mătreața excesivă sau stresul.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram