pixel

Remedii Naturiste

Publicat pe: iunie 20, 2023

3 vedete se tratează cu lipitori medicinale

Remedii Naturiste 1

     Datorită rezultatelor foarte promițătoare, multe remedii naturiste detronează medicamentele, operațiile invazive și tratamentele cu reacții adverse, bazate pe substanțe chimice. Printre aceste tratamente naturale se numără și lipitorile medicinale, aur în regenerarea organelor, tratarea multor boli, detoxifierea corpului și îngrijirea pielii.
     

 Atât vedetele din România, cât și din străinătate au cunoscut pe propria piele mușcătura vindecătoare a lipitorilor și se pot lăuda cu rezultate vizibile. Vă vom dezvălui în cele ce urmează cum și cine își aplică hirudo medicinalis în cabinetele specializate.

Cine apelează la remedii naturiste cu lipitori?

Tehnica prin care se aplică lipitori la nivelul pielii, lăsându-le să extragă sângele rău, să contribuie la producția de colagen și noi celule stem, subțierea sângelui sau înlăturarea ridurilor, pentru o piele fermă și strălucitoare.

     Miranda Kerr, un adevărat înger pe marile scene ale modei, născută în 1983 își ascunde vârsta cu multă eleganță. La o conferință de presă le-a spus jurnaliștilor: Ați încercat terapia cu lipitori? Aceștia au rămas surprinși, dar total curioși. 
     “Sănătatea este bogăție. Utilizez lipitorile de ani de zile. Păstrez lipitorile acasă, sunt în iazul meu koi. Nu ni se permite să le refolosim și dacă nu le ducem acasă, atunci le ucid și nu mi-a plăcut acea idee”, a adăugat Miranda.

        Privește cum arată modelul australian în vârstă de 35 ani: INSTAGRAM
     

Lipitorile medicinale au capacitatea de a regla circulația deficitară, elimină surplusul de toxine din organism și sunt cel mai puternic anticoagulant la ora actuală. În componența salivei lipitorii se află 45% hirudină, mult mai eficientă decât cea extrasă artificial.

      Tratamentul naturist prin hirudoterapie cu Ozana Barabancea

       Ozana Barabancea, celebra profesoară de canto și solistă română de jazz, cât și personalitate TV, a relatat experiența sa de însănătoșire cu lipitori medicinale.
    “Este fenomenală fraților. Lipitorile au 3 mandibule, în total au 270 de dințișori ce în momentul în care se fixează încep să sugă sângele cu probleme”,  a menționat Ozana în cadrul emisiunii Răi da buni. Ozana a dezvăluit că la prima ședință, lipitoarea a fost așezată în ombilic, disconforul a fost minim la fel si sîngrarea de dupa tratament.

Nu trebuie să te sperii deoarece nu simți absolut nimic. Ține lipitorile în borcan deoarece generează ultrasunete și este absolut încântată de efecte. Ozana își reglează și somnul cu lipitori.
   
Ascultă recomandarea Ozanei Barabancea pentru toți oamenii ce au probleme de orice natură.
VIDEO AICI
   

În saliva secretată de hirudo medicinalis se află peste 150 de substanțe active, unde întâlnim și acidul hialuronic natural, mai de durată decât cel artificial, ce restabilește elasticitatea structurii ligamentare și musculare.
       Ozana Barabancea, celebra profesoară de canto și solistă română de jazz, cât și personalitate TV, a relatat experiența sa de însănătoșire cu lipitori medicinale.
    “Este fenomenală fraților. Lipitorile au 3 mandibule, în total au 270 de dințișori ce în momentul în care se fixează încep să sugă sângele cu probleme”,  a menționat Ozana în cadrul emisiunii Răi da buni. Ozana a dezvăluit că la prima ședință, lipitoarea a fost așezată în ombilic și la final a sângerat. Nu trebuie să te sperii deoarece nu simți absolut nimic.

 Ține lipitorile în borcan deoarece începe să emită ultrasunete și este absolut încântată de efecte. Ozana curăță aerul încăperii și își reglează somnul cu lipitori.
   
Ascultă recomandarea Ozanei Barabancea pentru toți oamenii ce au probleme de orice natură. DETALII AICI
 

 În saliva secretată de hirudo medicinalis se află peste 150 de substanțe active, unde întâlnim și acidul hialuronic natural, mai de durată decât cel chimic, ce restabilește elasticitatea structurii ligamentare și musculare.

Demi Moore și hirudoterapia
 

    Astăzi dezvăluim și ce-a de a treia vedetă: Demi Moore. Este actriță, regizoare, producătoare și fostă compozitoare și fotomodel american.  A apelat la remedii naturiste cu lipitori medicinale pentru vindecarea celulitei şi pentru mărirea numărului de celule stem din organism, despre care se ştie că încetinesc procesul de îmbătrânire.

Din acelasi motiv, hirudina, substanţa activă produsă de lipitori, este cautata cu ardoare de companiile cosmetice. 

Într-o emisiune de divertisment din 2009, Demi Moore a spus:  “Lipitorile au antrenament medical, îți detoxifică sângele și au multe enzime, iar cînd te musca le introduc în organism. Când e super ametita de sangele tău se rostogoleste ca si cand ar fi iesit dintr-un bar și e preluată de specialist.”  
     Cum afli ca esti mai santos dupa terapia cu lipitori? Prin teste de sânge și alte analize mai amănunțite în funcție de afecțiunile pe care le ai.
    Urmărește și tu emisiunea aici: YOUTUBE

Vom reveni și cu alte vedete care îți recomandă din inimă acest tratament absolut binefăcător.

Dorești să afli informații despre o afecțiune anume? Ne poți contacta la: 0727.641.920

Cumpărați hirudo medicinalis autorizate, aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori   sau la 0727.641.920

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

Consultație medicala cu lipitori medicinale?

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram