Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/lipitori/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8
buton-comanda2

Perna de Masaj – Orchestra

Dispozitiv unicat pe piata Romaneasca

O inventie foarte reusita in lichidarea blocajelor mucsculare si vertebrale fara uzura a dispozitivului

Pret: 399 RON

Productie: Coreea de Sud

Garantie: 12 Luni

buton-comanda2

 

Sănatatea pentru om este cea mai scumpă bogăție pe care o poate deține. Cine înțelege acest lucru și știe să aibă grijă de sănatatea sa, trăiește o viață mai bună și mai lungă. Să ajungi la vârsta de 80 de ani și să nu ai probleme grave de sănătate este o adevărată artă, dar este posibil.

 

 

Perna de masaj Orchestra stimulează circulația sanguină.

Distanța de la tăpli la inima este foarte mare, în plus, din cauza influenței forței gravitaționale, la persoanele cu circulație deficitară, sângele circulă greu de jos în sus. După masajul tălpilor sau a anumitor porțiuni ale corpului în acestea se stimulează circulația sanguină, se îmbunatațește viteza de mișcare a sângelui în intreg corpul, crește absorbția de oxigen, se normalizează funcția inimii. Totodată se accelerează metabolismul în organism, reziduule, toxinele și alte substanțe nocive se elimină din organism.

Atunci când omul stă în picioare, drept, venele de pe talpă sunt saturate de sânge și tot sitemul venos include 500 ml de sange. Această valoare este mai mare decât în poziția culcat. O proastă circulație în ambele tălpi inseamnă că după metabolism acolo s-au format și depozitat substanțe cum ar fi: săruri de calciu, microcristale de acid lactic și altele. Acest lucru se poate observa mai ales în punctele corespunzătoare organelor afectate de boală. Cu ajutorul pernei de masaj se pot masa și elimina aceste depuneri. După consumul unei cantitați suficiente de apă, aceste toxine vor fi eliminate prin rinichi, iar circulația sanguină internă se va stabiliza.

Perna de masaj Orchestra reglează încordarea musculară și contracțiile musculare.

Cu ajutorul acestui dispozitiv musculatura se relaxează, iar musculatura scheletului se poate contracta ritmic. Muschii încep sa ajute la absorbția automată a substanțelor nutritive(stimulează tiroida pentru creșterea absorbției de calciu și fosfor). Stimulează vasele sanguine și stratul sanguin din talpă. Pe tălpi sunt porțiuni reflexe, corespunzatoare tuturor organelor interne. Stimularea acestor porțiuni reflexe cu ajutorul masajului reglează funcțiile tuturor organelor.

Masajul alimentează cu energie și oxigen, iar după ședință incepe autopurificarea organismului. Masajul tălpii stimulează funcția splinei, îmbunătățește circulația sângelui, înlătură oboseală.

Atunci Saturarea organismului cu oxigen este calea către longevitate. Deficitul de oxigen în organism conduce la apariția oboselii, la acumularea de acid lactic, la dureri în mușchi, amețeală, dar și la: reducerea intelectului la oameni în vârstă, înrautățirea memoriei, lipsa atenției la copii în timpul orelor. Datorită ședintelor care satureaza corpul cu oxigen sângele se curătă, crește viteza de mișcare a oxigenului în sange, se stimulează absorbția sângelui.

Refacerea funcțiilor sexuale

Ritmul alert al vieții contemporane influențează atât starea fizică a organismului cât și psihicul – afectat de oboseala și stres. Toate acestea ajung să afecteze mult funcțiile sexuale, care la rândul lor prin disfuncții, aduc prejudicii vieții efective a persoanelor. Utilizarea aparatului stimulează eficient nervul simpatic, reduce oboseala psihică, reglează funcțiile organelor interne. Masarea vaselor sanguine ale perineului mărește viteza și volumul circulației sanguine din organele sexuale, reglează secreția internă a hormonilor sexuali și prin aceasta imbunătățește funcțiile sexuale și crește potența sexuală. Femeile recapătă secretul tinereții,iar bărbații devin mai siguri pe ei, păstrându-și o formă de invidiat.

Nota: Preturile afisate NU contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Perna de masaj – ORCHESTRA au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul la Perna de masaj – ORCHESTRA poate fi schimbat fara notificare prealabila.

Lipitori.ro - Lipitori medicinale, tratamente, terapie
0