pixel

Hirudoterapie pentru tratarea completa a otitei

Publicat pe: septembrie 27, 2019

Hirudoterapia este calea ta spre vindecare si remediu pentru diferite afectiuni sezoniere si din cauza bacteriilor. Otita este de fapt o inflamatie a urechii la pachet cu durere. Descopera tratamentul otitei cu lipitori medicinale!

Sunt uimit de puterea hirudoterapiei

Hirudoterapia s-a raspandit cu putere printre romani si bine a facut. Deoarece vorbim despre o metoda care rupe raul de la radacina. Te tratezi in mod holistic cu lipitori medicinale, cat de placut, simplu si fara durere este. 

    Daca-ti spunem ca toate bolile inflamatorii isi gasesc leac in acest tip de terapie naturista. Ce parere ai? Cele peste 100 de substante biologic-active lucreaza impreuna pentru a eradica reaparitia otitei. 

     Ce este otita?

    Otita este caracterizata de oboseala urechii, auz ingreunat sau pierderea lui brusca, durere care te sageteaza si permite fluidelor sa se scurga din ureche. Otita poate fi insotita de febra, ganglioni mariti. 

     Foarte multi pacienti sufera in tacere de otita cronica, care este marita de fiecare raceala si nas care curge. 

     Sunt 2 tipuri de otita:

 • otita medie - afecteaza structurile din spatele membranei timpanului
 • otita externa - infectie cauzata de virusi, bacterii - pavilionul urechii
 • otita interna - labirintita, inflamatie in labirintul urechii, se vindeca cu ajutorul sistemului imunitar. 

Ghid orientativ de tratament cu lipitori medicinale + exemplu de tratament

Hirudoterapia nu afecteaza bacteriile bune din corp

Hirudoterapia fludizeaza si alcalinizeaza sangele, de asemeni poate omori diferiti virusi si bacterii prezente in corp.

Medicina traditionala de cele mai multe ori prescrie antibiotice ca principal tratament. In momentul in care antibioticul actioneaza in corp, chiar si bacteriile benefice sunt eradicate. Bacteriile bune au rolul de a inhiba cresterea celor daunatoare. 

S-a utilizat atat de des tratamentul cu antibiotic, incat a aparut rezistenta la antibiotice. S-au format tulpini de bacterii rezistente la antibiotic care nu prezinta sensibilitate la medicament. Odata cu o mica raceala, stres, oboseala, bacteriile patogene reinvie la viata. Otita trece la nivelul de cronic. 

Lipitorile medicinale sunt atat de eficiente gratie celor peste 100 de substante biologic-active care intaresc imunitatea. 

Acetilcolina - abilitatea de a calma spasmele musculaturii netede si promoveaza relaxarea vaselor de sange

Bdeline - efect anti-inflamator

Hirudina - subtiaza sangele, elimina microtrombele, creste microcirculatia tesutului, nutritia si respiratia tesuturilor. Elimina rapid toxinele.
Hialuronidaza - dizolva modificarile cicatricilor in tesuturi si restabileste procesele metabolice intre vasele de sange si tesuturi, efect complet antibacterian.

Cauzele aparitiei otitei

La baza otitei stau o serie de microbi, afectiuni si traumatisme care declanseaza acest episod. 

Temutii microbi care declanseaza otita:

Agenti microbieni: Staphylococcus aureus, Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae si Moraxella catarrhalis.
Otita poate veni la pachet cu urmatorii factori:

 • infectii ale sinusurilor
 • polipi
 • traumatisme ale urechii cauzate de betisoare de urechi
 • umezeala, frig, fum de tigara
 • deviatie de sept
 • infectii respiratorii
 • alergii
 • sindromul Down

5 Pasi pentru intarirea sistemului imunitar

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram