pixel

Hirudoterapia este aliatul tau in tratarea diabetului!

Publicat pe: ianuarie 14, 2019

Hirudoterapia este aliatul tau in tratarea diabetului! 1

Pana in prezent, diabetul zaharat se clasează pe locul 3 în topul celor mai comune boli în lume. Se manifestă sub forma unei tulburări metabolice și afectează întregul lanț de organe ale sistemului endocrin.

 În plus, pe măsură ce boala progresează, aceasta afectează negativ vederea, vasele și sistemul nervos. Printre cauzele principale ale diabetului se afla ereditatea.

Persoanele care se încadrează în grupul de risc (dacă există persoane cu această boală în familie) ar trebui să aibă grijă de alimente și de expunerea la stres. În timpul tulburărilor nervoase, sistemul imunitar eșuează, ceea ce poate constitui un punct de plecare pentru producerea de insulină afectată.

TIPURI DE DIABET

Diabetul de tip 1 poate debuta brusc, cu sete, urinări în exces, apetit crescut și pierdere în greutate. Persoanele cu diabet de tip 1 pot avea greutatea normala sau pot fi supraponderale, în funcție de intervalul de timp dintre debutul simptomelor și începutul tratamentului. De regulă, în cazul diabetului de tip 1 odatî ce simptomele s-au dezvoltat, este necesară administrarea insulinei.

Diabetul de tip 2 debutează de obicei la mijlocul vieții sau mai târziu, De regulă, pacientul cu diabet zaharat de tip 2 este obez sau supraponderal. De asemenea, la acesti diabetici, simptomele apar și se manifestă treptat. Dacă pacientul reușește sa-și controleze greutatea corporală prin masurile diabetice, respectiv prin administrarea de medicamente antidiabetice luate pe cale orală, nu este necesară administrarea insulinei.

SIMPTOME

          Simptomele diabetului variază de la caz la caz. În general, diabetul se caracterizează prin creșterea peste normal a concentrației de glucoză în sânge (hiperglicemie), cu sau fără eliminarea de zahăr prin urină. Alte simptome care pot să apară sunt: setea excesivă cu aport crescut de apă, eliminarea de urină în cantități mari și foamea excesivă cu ingestia de alimente în cantități mari. 

CAUZELE BOLII POT FI:

 • Încălcări ale metabolismului carbohidraților
 • Probleme în pancreas
 • Excesul de greutate

CUM AJUTĂ HIRUDOTERAPIA?

          Una dintre cele mai importante substanțe recunoscute în glandele salivare ale lipitorii este hirudina, o substanță care inhibă mecanismul de coagulare a sângelui. Dezvoltarea cheagurilor poate reprezenta o amenințare pentru orice pacient și, uneori, poate provoca moartea instantanee. În plus, hirudina are efect de subțiere a sângelui, permițând acestuia să circule în condiții normale.

          Dacă optezi să te tratezi din timp prin ședinte de hirudoterapie, vei restabili funcționarea vaselor membrelor inferioare, vei putea preveni afecțiunile vizuale critice și vei proteja alte organe țintă. Componentele asemănătoare cu insulina din saliva lipitorii vă permit să reduceți nivelul zahărului. Există o normalizare a proceselor metabolice și întărirea imunității.

4 ZONE PRINCIPALE PENTRU FIXAREA LIPITORILOR:

 • Pe piept
 • Zona sacrului și a coccisului
 • Zona ficatului
 • De-a lungul coloanei vertebrale.

 

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Vrei sa te tratezi singur acasa, dar nu esti din Bucuresti? Simplu, poti comanda acest ghid, care te ajuta sa le poti aplica fara probleme:http://bit.ly/2qVkgXy

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram