pixel

Cum te ajută aceste mici viețuitoare în cazul infertilității?

Publicat pe: ianuarie 10, 2019

Cum te ajută aceste mici viețuitoare în cazul infertilității? 1

Articolul ce urmeaza va trata un subiect mai sensibil pentru unii dintre voi. Infertililitatea nu este o rușine iar noi suntem aici pentru a vă prezenta cum vă pot ajuta acest mici creaturi.
De cele mai multe ori, problemele legate de infertilitate și-au găsit răspunsul în tratamentul cu lipitori medicinale. Lipitorile pot fi puse de specialist în  punctele speciale de pe uter și anexe, îmbunătățind astfel efectul terapeutic. Tratamentul cu lipitori nu are numai efect local ci și de îmbunătățire a sistemului imunitar. În plus, hirudina are efecte indirecte asupra sistemului endocrin, esențiale pentru buna desfașurare a unei sarcini.

EXSISTA MAI MULTE TIPURI DE INFERTILITATE

          Infertilitatea primară se definește prin incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil dupa 12 luni de contacte sexuale regulate (de 3-4 ori pe săptămână).

          Infertilitatea secundară presupune, în esență, dificultatea de a concepe un copil după o sarcină  și o naștere  anterioară.

 

          Nu numai femeile suferă de infertilitate, ci și bărbații. Astfel, infertilitatea de sex bărbătesc poate fi de doua tipuri: secretoare și obstructivă. Cauzel de infertilitate sunt diferite, de la tuburi hormonale, la inflamații ale organelor genitale datorate infecțiilor cu leziuni tisurale ale testiculor, canalul defedent, prostatei, veziculele seminale.

          La femei tratamentul cu lipitori este foarte eficient. Hirudina are o influență pozitivă asupra formării hormonilor sexuali. De obicei, lipitorile sunt așezate în zona de jos a abdomenului, în zona buricului, de asemenea și în zona vaginului.

          La bărbați lipitorile se așează în zona pubiană, uneori chiar anus.

          După tratamentul cu lipitori se poate observa îmbunătățirea circulației sângelui în organele responsabile de fertilitate.

CUM LE AJUTĂ LIPITORILE PE DOAMNE ÎN COMBATEREA INFERTILITĂȚII:

 • Îmbunătățește circulația sângelui în zona pelviană;
 • Normalizează nivelul hormonilor
 • Rezolvă problema subțierii endometrului;
 • Reduce semnificativ riscul de tumori;
 • Crește șansele de a rămâne însărcinată în perioada fertilă.

CUM ÎI AJUTĂ LIPITORILE PE DOMNI ÎN COMBATEREA INFERTILITĂȚII:

 • Au un efect pozitiv asupra spermatozoizilor;
 • Crește activitatea sexuală;
 • Elimină durerea de prostată;
 • Reduce inflamația în glanda prostatei;
 • Îmbunătățește circulația sângelui în pelvis;
 • Crește imunitatea și îmbunătățește starea generală a organismului.

Iti doresti sa practici hirudoterapia? Te invitam sa participi la cel mai asteptat curs de Hirudoterapie din Romania, semnat si sustinut de Dr Seremet. Detalii aici: https://lipitori.ro/cursuri

Vrei sa te tratezi singur acasa, dar nu esti din Bucuresti? Simplu, poti comanda acest ghid, care te ajuta sa le poti aplica fara probleme:http://bit.ly/2qVkgXy

Comandă lipitori autorizate aici: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori  sau la ☎️0727.641.920.

Citește aici despre experienta de peste 35 de ani a specialistului nostru, cu studii medicale: www.seremet.ro

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram