pixel

Cum scad colesterolul cu lipitori Bucuresti? Afla si tu!

Publicat pe: august 30, 2019

Lipitori Bucuresti ai incercat? Ai parte de o terapie holistica, care revigoreaza si restaureaza functiile organismului. Ce implicatie are colesterolul? Cum scazi colesterolul cu lipitori medicinale? Raspundem intrebarilor tale in acest articol scris cu drag.

Lipitori Bucuresti: importanta colesterolului

Foloseste lipitori Bucuresti pentru a scadea nivelul de colesterol din sange. Lipitorile curata sangele si ajuta ficatul sa functioneze mult mai bine. 

Colesterolul este o substanta produsa de ficat - molecula lipidica. Corpul tau o foloseste pentru a functiona optim. Colesterolul navigheaza prin sange cu ajutorul unor nave numite lipoproteine.

Retine ca aceasta poveste are un personaj negativ si unul pozitiv. Colesterol bun: lipoproteinele cu densitate scazuta (LDL) si colesterol rau: lipoproteinele cu densitate mare (HDL).

Lipitorile pot face ca ficatul sa se regenereze in mod natural. Cele peste 100 de substante secretate de glandele salivare ale lipitorii sunt daruite tie. Te poti numi norocos sa ai parte de aceasta injectie naturala eficienta. 

Alaturi de un regim alimentar respectat si terapia cu lipitori si atat ficatul, cat si nivelul de colesterol revin la normal.

Lipitori Bucuresti: 
Care este nivelul normal de colesterol ?

Cu aceste lipitori bucuresti sangele va fi fluidizat si alcalinizat. Substantele din lipitori  au efecte vizibil curative. Vedem impactul antitrombotic, antiinflamatoriu, trombolitic, hipotensiv, bacteriostatic si analgezic al salivei.

Priveste totul din acest punct de vedere: colesterolul iti ataca inima. Inima care pompeaza sange in tot corpul. Daca inima are parte de neplaceri, intregul sistem va avea de suferit. Arterele pot fi blocate de colesterolul rau care a reusit sa le invinga. Daca sangele nu mai circula la viteza necesara, atunci poate avea loc un atac de cord sau accident vascular cerebral.
Colesterolul rau sau LDL (Low Density Lipoprotein) are nevoie sa fie tinut sub anumite limite.

Nivel de colesterol rau:

 1. valoare normala - sub 100 mg/dcl
 2. valoare buna - intre 100 - 129 mg/dcl
 3. valoare la limita - 130 - 159 mg/dcl
 4. valoare de risc - intre 160 - 189 mg/dcl
 5. valoare de risc crescut - nivelul colesterolului trece de 190 mg/dcl

Daca este la risc de a dezvolta o boala de inima, atunci ia in calcul aceste valori:

 1. Sub 100 sau chiar 70 ml/dcl pentru risc crescut de a dezvolta o afectiune a inimii

Retine! Colesterolul total te ajuta sa cunosti riscurile unui atac de cord. Medicul va analiza: LDL, HDL, trigliceridele si costerolul total pentru a cunoste in detaliu situatia ta. 

Rolul pozitiv al colesterolului HDL consta in faptul ca inlatura si elimina excesul de colesterol.

Lipitori Bucuresti refac ficatul

Cu actiunea acestor lipitori Bucuresti se va imbunatati microcirculatia in tesuturile hepatice si nutritia acestor celule. De altfel se favorizeaza eliminarea produsele de descompunere ale celulelor hepatice.
Purificarea ficatului presupune productia unei bile complete. Lipitorile dreneaza canalele biliare ca sa nu stagneze acolo. Se elimina predispozitia pentru formarea calculilor biliari.
Colesterol bun este sintetizat in tesuturile hepatice si imbunatateste starea peretilor arteriali. 

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

cartphone-handsetbubble
0
  0
  Coșul Tău
  Coșul tău este golÎnpoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram