Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/lipitori/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8
 Ce știi despre boala de care suferi?

Tot mai mulți oameni caută un tratament natural, deoarece nu mai tolerează reacții adverse, au și alte afecțiuni cu care poate interfera sau doresc să-și respecte stilul de viață sănătos.

 

Scrie datele tale mai jos pentru detalii despre afecțiunea ta: 
Completează formularul

Lipitorile medicinale tratează:

Sistemul cardiovascular: cardialgiile, stenocardiile, hipertensiunea arterială, etc
Afectarea sistemului respirator: astmul bronșic ori bronșita
Sistemul digestiv : gastrite, pancreatite cronice, ulcere duodenale, ulcere gastrice, constipațiile, etc.
Sistemul hepato-biliar: ciroze, hepatite cronice, ca și colecistite
Patologii de tip chirurgical: hemoroizii, fisurile anale, maladia varicoasă semnalată la nivelul membrelor inferioare, etc
Probleme osteo-articular: complicații post-traumatice și osteomielitele cronice, ca și osteohondrozele
Afecțiuni neurologice – radiculitele
Deficiențe ale aparatului uro-genital: hemoragiile uterine, procesele aderențiale, maladii inflamatorii sesizate la nivelul uterului ori a anexelor, procesele inflamatorii sesizate la nivelul prostatei, etc

Câteva afecțiuni și implicația hirudoterapiei

regenerarea_ficatului_lipitori_medicinale

Regenerarea ficatului prin tratament lipitori medicinale

24 Octombrie 2018, postat în Blog
Foarte mulți medici doresc să vină în ajutorul pacienților și să declanșeze regenerarea ficatului prin remedii naturiste. Unele sunt benefice la scară mică, iar altele au capacitatea totală de vindecare. Este și cazul tratamentelor cu lipitori medicinale care sunt capabile să ajute ficatul să-și reia funcțiile normale de filtrare a toxinelor din corp.
Hai să aflăm împreună ce afecțiuni pot fi tratate prin hirudoterapie, care este tehnica și cum acționează acești răpitori de apă dulce.
tensiune arteriala mare

Reglează tensiunea arterială mare cu lipitori medicinale

22 Octombrie 2018, postat în Blog
 Un procent din ce în ce mai îngrijorător de oameni se confruntă cu tensiune arterială ridicată. Află cum lipitorile medicinale au capacitatea curativă și naturală de a remedia această boală a inimii.
Dacă această afecțiune odată identificată este lăsată netratată, poate cauza afecțiuni grave în corp, unele fără cale de întoarcere. Printre cele mai grave se numără: infarctul, accident vascular cerebral, pierderea vederii, boli ale rinichilor. Haideți să aflăm în cele ce urmează cum apare această boală, care sunt tratamentele și care este implicația hirudoterapiei în această poveste.
remedii naturiste lipitori medicinale

Remedii naturiste: 3 vedete se tratează cu lipitori medicinale

08 Octombrie 2018, postat in Blog
Datorită rezultatelor foarte promițătoare, multe remedii naturiste detronează medicamentele, operațiile invazive și tratamentele cu reacții adverse, bazate pe substanțe chimice. Printre aceste tratamente naturale se numără și lipitorile medicinale, aur în regenerarea organelor, tratarea multor boli, detoxifierea corpului și îngrijirea pielii.
       Atât vedetele din România, cât și din străinătate au cunoscut pe propria piele mușcătura vindecătoare a lipitorilor și se pot lăuda cu rezultate vizibile. Vă vom dezvălui în cele ce urmează cum și cine își aplică hirudo medicinalis în cabinetele specializate. 
Lipitori.ro - Lipitori medicinale, tratamente, terapie
0