CREMA ANTONINA

160,00 lei

Crema "Antonina" este fabricată folosind complexul bioactiv de substanțe din lipitori medicinale HM1. Combinația de ulei de măsline și karite are ca rezultat o listă impresionantă de proprietăți utile.

Stoc epuizat

Descriere

Crema "Antonina" este fabricată folosind complexul bioactiv de substanțe din lipitori medicinale HM1. Combinația de ulei de măsline și karite are ca rezultat o listă impresionantă de proprietăți utile. Hidratează pielea pentru o lungă perioadă de timp, aprovizionează cu substanțe nutritive, ajută la refacere și regenerează metabolizmul pielii, ajută la normalizarea microcirculației de sânge și îmbunătățește fluxul limfatic, prevenind astfel îmbătrânirea pielii.

Acțiuni și efecte:

  • oferă tenului suplețe și catifelare de durată, luminozitate și prospețime
  • asigură o hidratare de lungă durată, revitalizează și regenerează
  • îmbunătățește circulația sângelui și fluxului limfatic, normalizează metabolizmul prevenind îmbătrănirea pielii.

Cum se aplică crema:

- pe tenul pre-curațat (recomandăm loțiunea din gama BioEnergy) se aplică într-un strat subțire crema și se masează cu mișcări circulare până la absorbția ei completă. În cazul în care utilizați cosmetice decorative, crema poate servi ca bază pentru machiaj având un efect protector (antibacterian) și calmant.

*Produsul are termen de valabilitate pana in luna Ianuarie 2019.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

lipitori medicinale
lipitori@lipitori.ro
cartphone-handsetbubble
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram