pixel

Aplic lipitori pentru accident vascular cerebral

Publicat pe: iulie 29, 2019

Lipitorile sunt aplicate pentru a reface intregul corp. Accidentul vascular cerebral este un eveniment foarte solicitant in viata ta. Vrei sa previi aparitia AVC sau sa ameliorezi efectele lasate?

De ce aleg lipitori pentru AVC?


    Lipitorile
sunt atat de bine cotate in foarte multe spitale si centre de sanatate. Spre exemplu, in SUA la Penn Medicine, unul dintre cele mai mari centre medicale, lipitoarea este utilizata in scop chirurgical. Le tin in siguranta in frigider si le aplica imediat in cazuri critice, precum: amputare, deget reatasat etc. 
Lipitorile actioneaza in cazul unui accident vascular cerebral prin inserarea a peste 100 de substante biologic-active. Acestea refac microcirculatia, previn aparitia unor cheaguri de sange si fluidizeaza sangele.

     Accidentul vascular cerebral apare cand fluxul sanguin este blocat sau un vas de sange se sparge. Deoarece celulele creierului nu sunt oxigenate, incep sa moara. Astfel pot aparea pierderi ale anumitor abilitati. In functie de tipologia AVC-ului si gravitatea cu care s-a extins in creier, urmarile difera de la un pacient la altul. Pot sa se manifeste sub forma unei pareze, slabiciune musculara temporara, pierderea capacitatii de a vorbi.

Lipitori - remediu pentru accident vascular

           Lipitorile sunt capabile sa previna si sa trateze formarea trombilor-cheaguri de sange. Au in componenta o substanta cu actiune foarte bine dirijata numita hirudina. Hirudina este la momentul actual cel mai puternic anticoagulant, nici in laborator nu s-a putut crea unul mai eficient. Permite sangelui sa curga mult timp fara coagulare printr-o actiune sustinuta si antibacteriana. Are un impact suprem asupra ta si trateaza/previne tromboza, congestia venoasa. 

         Vorbim despre o terapie holistica, anume actioneaza la nivelul intregului organism. Rezultatele nu se vor vedea numai dupa o sedinta sau doua, ca si in cazul oricarui tratament pentru o anumita boala sau chiar vitaminele. Este nevoie de cateva luni sau ani pentru o refacere completa. 

Nota informativa: In majoritatea afectiunilor durata sedintelor este in general aceeasi, intre 8 si 13 sedinte si aplicam o data sau de 2 ori pe saptamana, intre 3-5 lipitori. Unele persoane reactioneaza mai bine la tratament si pot simti efecte pozitive inca dupa prima sedinta, altele dupa 2-4 sedinte.

Lipitori.ro este promotorul medicinei complementare in Romania. Recomandarile noastre au o baza stiintifica, cazuistica reala si testata in cabinet, cat si prin intermediul colaboratorilor si terapeutilor antrenati sa reuseasca. 

Daca nu te afli in Bucuresti si nu poti gasi un cabinet in orasul tau, noi iti punem la dispozitie toate materialele necesare dobandirii unor cunostinte de baza. Asa poti aplica hirudoterapia chiar in confortul si linistea casei tale.

Invitatia noastra este deschisa pentru a vedea si invata LIVE toate secretele introductive ale Hirudoterapiei. Te inscrii aici la singurul curs de Hirudoterapie din Romania: https://lipitori.ro/cursuri

Daca esti informat si pregatit, aici poti comanda rapid lipitori medicinale: https://lipitori.ro/cumpara-lipitori/

cartphone-handsetbubble
0
    0
    Coșul Tău
    Coșul tău este golÎnpoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram